HTML

Tivadar - Isten ajándéka

Friss topikok

  • simonlevy: Te Tivadar, nem úgy volt, hogy szerdán jelentkezel itt a blogodon?! Hogyan fogsz így dzsilliárdoka... (2013.05.17. 17:33)
  • Nancy Spungen: Ó az az ördögi elkaphatatlan tollból kirepülő labda. Ezek szerint téged is megtréfált. Legközelebb... (2013.04.23. 20:35)
  • SimonLevy: Tivadar, nem lesz folytatás? Nagyon tetszik amiket írsz! (2013.04.03. 20:03)
  • Nádori: Tivadar, szóljál már a Muternak, hogy vegye fel a telefont, vagy jelentkezzen vagy valami. (2013.03.21. 18:44)
  • Nancy Spungen: Kert az jó lesz végre, addig is tornatermi foglakozás a Moziban. Amúgy én sem érzem annyira ezt az... (2013.03.18. 12:26)

img_1973_1406311589.JPG_1852x1852

Aki az Oktogonon sétált ma délután, az élesben nézhetett végig egy idegösszeomlást a la Muter. Egy darabig nem tudta eldönteni, hogy sírjon vagy feldőljön, de aztán leesett a földre a napszemüvege, aminek már régen össze kellett volna egyébként törnie, mert úgy néz ki benne, mint Elton John (és nem a jó módon, ha van ilyen egyáltalán). Ez pedig hirtelen terapizáló hatással volt rá. Az volt a baja, hogy amikor elköszönt a Rudi bácsitól, akivel - és a Robi bácsival, akinek Irma lelkesen csá!-zott, pedig fogalma nem volt róla, hogy kicsoda - előtte együtt zabáltak, mi meg nézhettük, nyilván; szóval a köszönés után mi mentünk tovább a Rudi bácsival. Mindketten. Az Irma is. Mondhatnám, hogy ez azért történt, mert elbambultunk, fontosabb dolgunk volt, összezavarodtunk vagy a faszom tudja, de nem, mert tök szándékos volt.

Ez egy ilyen lélektani meccs, ami ma délelőtt kezdődött azzal, hogy Irma beledörgölőzött valamibe, ami talán korábban valamilyen emlős állat lehetett. Szerintem ez kicsit undorító, bár valahol megértem. Szóval erre nem történt semmi, viszont nem sokkal később én meg beledagonyáztam egy pocsolyába, amitől Muter kikészült. Nem tudom, hogy ezzel mi a baj állandóan, mintha nem olyan társadalomban élnénk, ahol az emberek büszkék rá, hogy elmennek fürdőkbe áztatni a seggüket, de tényleg a római kor óta. Az a legkevésbé sem az én hibám, hogy engem oda nem engednek be, ezért kénytelen vagyok paraszt módon megoldani a saját szórakozásomat. Plusz állati meleg is van. Mindegy, szóval amikor elkezdtem beleforogni a lébe, akkor Muter azt sziszegte a fogai között, hogy meg fog ölni. Nem azért sziszegett, mert szégyellte volna az üvöltözést, hanem mert - őt idézem, természetesen - nem merte nagyon kinyitni a száját, nehogy el találjon kezdeni okádni, annyira másnapos volt. Tudom, hogy már Irma is betöltötte a kettőt, tehát a gyámügy le se szarja a körülményeinket, de mégis elég megalázó olyasvalakivel mutatkozni, aki tántorogva hurcolja magát körbe a Szigeten, aztán meg még neki áll feljebb. Szóval megérdemelte a délutánit. Ráadásul tegnap még csak csütörtök volt, az isten szerelmére! Ma meg még bezár a Cézársöröző, aminek fogalmam sincs, miért van jelentősége, de hát régen volt már az ivós korszakom. Blöáá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tivasuvadar.blog.hu/api/trackback/id/tr536544949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása