HTML

Tivadar - Isten ajándéka

Friss topikok

  • simonlevy: Te Tivadar, nem úgy volt, hogy szerdán jelentkezel itt a blogodon?! Hogyan fogsz így dzsilliárdoka... (2013.05.17. 17:33)
  • Nancy Spungen: Ó az az ördögi elkaphatatlan tollból kirepülő labda. Ezek szerint téged is megtréfált. Legközelebb... (2013.04.23. 20:35)
  • SimonLevy: Tivadar, nem lesz folytatás? Nagyon tetszik amiket írsz! (2013.04.03. 20:03)
  • Nádori: Tivadar, szóljál már a Muternak, hogy vegye fel a telefont, vagy jelentkezzen vagy valami. (2013.03.21. 18:44)
  • Nancy Spungen: Kert az jó lesz végre, addig is tornatermi foglakozás a Moziban. Amúgy én sem érzem annyira ezt az... (2013.03.18. 12:26)

img_1889_1405760074.JPG_2448x2448

Teljesen új életmódra váltottunk; mondjuk eddig se lehetett azzal vádolni, hogy különösebben finnyásak lennénk Püttyel, de most már tényleg átmentünk dzsankiba. Az egy dolog, hogy a finisig leszerveztük Faterral a Szanfesztivált, de most meg a Muter és az Ágota néni tényfeltáró, oknyomozó, felelős munkatársasságát támogatjuk a Bánkitónál, amennyire erőnkből telik. A fenti képet egyébként egyáltalán nem szeretném kommentálni külön, fogalmam sincs, hogy a pónilovaktól hogy a picsába jutott el idáig. Valami van vele, mert még mindig a nyolccsöcsű pamelaanderzon álllapotban van, sunástul. Remélem, nem terhes, mert tényleg nem tudnám hova örökbeadni a bébiket. Akik ráadásul milyen fogyatékkal születnének ebből az életmódból kifolyólag? Stüncz nem felelős édesanya. Á, BAZMEG, Stüncz szimplán csak egyáltalán NEM édesanya.

Egyébként nagyon bírom ezt a lazulást, itt az összes haverom a Kert környékéről, plusz van egy tó, nem kívánhatok ennél többet. És ha igen, az is oké, mert a szokásosnál is lelkesebb tempóban dobálják a labdát, tényleg bárhol, bármikor. Bárki. Ma reggel például találkoztam egy baromi szimpi arccal, akivel - miután kiüvöltözte magából, hogy "Együnk szpidet, együnk már szpidet!" - toltunk egy laza bemelegítős félórát. Nem tudom, hogy neki milyen volt mondjuk, mert a századik dobás környékén már láthatóan nem találta a világát. Mondjátok, hogy rossz ember vagyok, de használtam a nézést, úgyhogy tántorogva elhörögte, hogy "jóvan, bazmeg, de aranyos vagy", aztán majdnem kilőtte egy nő szemét a labdával. Joló!

Címkék: fesztivál bánkitó szan dzsankik leányanya nemleányanya joló!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tivasuvadar.blog.hu/api/trackback/id/tr266523745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása