HTML

Tivadar - Isten ajándéka

Friss topikok

  • simonlevy: Te Tivadar, nem úgy volt, hogy szerdán jelentkezel itt a blogodon?! Hogyan fogsz így dzsilliárdoka... (2013.05.17. 17:33)
  • Nancy Spungen: Ó az az ördögi elkaphatatlan tollból kirepülő labda. Ezek szerint téged is megtréfált. Legközelebb... (2013.04.23. 20:35)
  • SimonLevy: Tivadar, nem lesz folytatás? Nagyon tetszik amiket írsz! (2013.04.03. 20:03)
  • Nádori: Tivadar, szóljál már a Muternak, hogy vegye fel a telefont, vagy jelentkezzen vagy valami. (2013.03.21. 18:44)
  • Nancy Spungen: Kert az jó lesz végre, addig is tornatermi foglakozás a Moziban. Amúgy én sem érzem annyira ezt az... (2013.03.18. 12:26)

Ja, és még akkor szeretnék közzétenni egy fényképet a Tivadarról a háta mögött, ami vicces. Sajnos a nigamellénye nincs rajta, de hát nem lehet minden tökéletes. Hihi.

Szólj hozzá!

Mivel a Tivadar eltűnt a süllyesztőben, most én írok.Úgyis gonoszkodik csak azon, hogy micsoda terveim vannak a jövőmet illetően, pedig én akkor is művésznő leszek, nem pedig "művésznő", ahogy ő mondja. És ez most már azért is teljesen biztos, mert példaképem is van: a Krizsó…

Címkék: színház irma syd

Szólj hozzá!

A mai bónuszfotón Kázmér látható munka közben. Minden látszat ellenére azért ő a legboldogabb csehszlovák kémelhárító a régióban, csak itt fáradt, ami a körülményeket tekintve (ti. munka) érthető is. Vagy csak szolidáris, mivel a Sika néni (Kázmér muter no1.) épp most…

Szólj hozzá!

Bassza kavics, hát én frankón úgy emlékszem, hogy a tavalyi nyár hosszabb volt, mint ez a mostani. Voltunk vízitúrázni, meg minden... ennyire gyorsan eltelt az is? Vagy most olyan jól éreztem magam, hogy röpült az idő, vagy hogy mondják? Nem tűnt fel.Na de. Azért mindegy, mert én a…

Szólj hozzá!

Tessék, kaptok rólam egy bónusz-képet, ilyen az, amikor befordul a fityegő a számba. előfordul. a háttérben a kedvenc olvasólámpám és olvasófotelem.

Szólj hozzá!

Az is eszembe jutott, hogy hopplacsek! A közösségi létnek valami olyan magas fokán ácsorgok, hogy az nekem szinte fel sem tűnik. Például azért is, mert az életem tekintélyes részét szórakozóhelyeken terpeszkedve töltöm; ezt szinte jellemhiba lenne nem észrevenni. Mondhatnám, hogy…

Címkék: szabadidő anker

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása