HTML

Tivadar - Isten ajándéka

Friss topikok

  • simonlevy: Te Tivadar, nem úgy volt, hogy szerdán jelentkezel itt a blogodon?! Hogyan fogsz így dzsilliárdoka... (2013.05.17. 17:33)
  • Nancy Spungen: Ó az az ördögi elkaphatatlan tollból kirepülő labda. Ezek szerint téged is megtréfált. Legközelebb... (2013.04.23. 20:35)
  • SimonLevy: Tivadar, nem lesz folytatás? Nagyon tetszik amiket írsz! (2013.04.03. 20:03)
  • Nádori: Tivadar, szóljál már a Muternak, hogy vegye fel a telefont, vagy jelentkezzen vagy valami. (2013.03.21. 18:44)
  • Nancy Spungen: Kert az jó lesz végre, addig is tornatermi foglakozás a Moziban. Amúgy én sem érzem annyira ezt az... (2013.03.18. 12:26)

tuzel_1401438595.JPG_1280x1280

Úristen!!! Mikor már senki nem gondolta volna, mikor már senki nem feltételezte! Menstruál a szakállas nő!!! Nem a Koncsita, ő valószínűleg még mindig nem, hanem Stüncz, született Irmalin Formalin!!! Abbahagyom a felkiáltójelezést.

Teljesen le vagyok dermedve, hogy őszinte legyek. Sötét sarkokban megbújva várom az eljövendőket. Nyugalmat erőltetek magamra, de ez finoman szólva is csak látszólagos, az álca mögött reszketek, mint a nyárfalevél. Az életünk most már sosem lesz ugyanaz (ide jólesne egy felkiáltójel, de én betartom a fogadalmaimat). Abszolút váratlanul kezdődött az egész, Muter talált maga mellett néhány csepp vért a földön, aztán biztos, ami biztos, beletapicskolt. Természettudósokat meggyalázóan penge logikájával összerakta, hogy a vér elkenődik, tehát friss. És ki feküdt a vér mellett, sandán pislogva? A Dagi. Muter akkor megvizsgálta a punikát, és minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy KI VAN NYÍLVA. Tádááám.

Mindenki tudja, hol tartottunk ezzel a témával: Stücc betöltötte a kettőt, lényegében öreg, mint az országút, aztán se híre, se hamva a nyiladozásnak. Nem járt egy tisztességes udvarló a háznál (jézus, kezdek úgy beszélni, mind Nagyfater nagyfaterjának a nagyfaterja se, totál rámnyomja a bélyegét a konzervatív-keresztény közgondolkodás. Vagy hogy mondják ezt.), csak a törpe férfiak próbálták fetisizálni néha a Ligetben, ez volt a szexuális élet kimaxolása részéről. Mi lesz most? Csordákban vonulnak majd utána? Itt fognak csöngetni éjjel-nappal? Lent állnak, és rávetik magukat Irmára, ha kilépünk az ajtón? Mit fognak hozzám szólni? El fogják hinni, hogy csak lakótársak vagyunk? És mi a helyes hozzáállás a részemről? Nem kellene kiadnom egy nyilatkozatot erről az egészről? Vagy tegyek úgy, mintha minden a normális lenne? DE HÁT HOGY TEHETNÉK ÚGY, MINTHA MINDEN A NORMÁLIS LENNE, HA EGYSZER NEM AZ?

Hmm. Amúgy most, így a pánikroham tetőfokán ránéztem a kis bébidollra. Be kell látnom, hogy egyelőre semmiféle változást nem produkál, leszámítva, hogy elképesztő kitartással, csattogva pucolja magát folyamatosan. Ami egyébként kurva idegesítő, talán annyit kellene tennem, hogy megkérem Mutert, vegyen neki betétet. Vagy tampont, vagy intimtörlőkendőt, nemtom, mit illik.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tivasuvadar.blog.hu/api/trackback/id/tr416234567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása